Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kastepäivä


6.6-2012. Linda pääsi eilen hallista ulos, tänään se pääsee haistelemaan meri-ilmaa sillä tänään on Lindan kastepäivä. Täytyy myöntää, että vähän jännittää maston pystytys ja kaikkien noiden köysien asennus, onneksi saan apuja vanhoilta konkareilta, itselläni kun ei ole purjeveneistä juurikaan mitään kokemusta eli minulla on ainoastaan into ja halu päästä purjehtimaan, eräs vanha mies sanoi ,että se on jo paljon se.
Tarkoitukseni on pitää blokia tästä haastavasta ja mielenkiintoisesta harrastuksesta, kertoa ja kuvailla miten kasvan purjehtiaksi niin myötä kuin vasta aallokossa.
Valitessani venettäni päädyin Fantasiaan, koska tila ratkaisu mielytti minua ja vaimoani. Olisin halunnut vielä isomman purren, mutta kun lueskelin purjehduskirjoja ja nettijuttuja, tulin siihen tulokseen ettei kannata ostaa isompaa purtta, koska purjehdin pääsääntöisesti yksin joskin vaimo välillä mukana. Tilat pitäisi riittää vallan mainiosti ja rantautuminen helpompaa, myös kustannukset pienemmät.
Tarkoitus pitää peräkajuuttaa matkatavaroita ja varusteita varten, myös myrskypunkka peräkajuutassa, aika näyttää onko ratkaisu toimiva.

1 kommentti:

  1. Kyljet kiiltää kyllä upeasti. Toivottavasti vesillelasku sujuu hyvin. Rakkaudesta mereenhän tämä homma lähtee. Ei sitä muuten jaksaisi puunata ja fiksata.

    VastaaPoista