Sivut

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Vuodenvanha Raymarine A65 sanoi sopimuksensa irti. Laiteessa on viiden vuoden takuu, todennäköisesti yksi takuu vuosi menee laite huollossa. Ei tunnu auttavan tänäpäivänä edes laatuun sioittaminen. kävin ostamassa ja lauantaina IPadin ja siihen karttaohjelman.
Sunnuntaina lähdin reissuun illalla klo:19.15 . Ensimmäisen yön viestein Rauman puuvallissa josta jatkoin matkaa aamulla noin klo:8.00 kohti Uuttakaupunkia. Ilma oli hyvin raikas ja happipitoinen. Ei tarvinnut alkaa kuvaamaan nimittäin oli ihan ohjelmaa riittävästi. Tuuli nousi ja puuskissa oli 18 ms. I pad oli visusti sisätiloissa kelistä johtuen.
I padin kanssa en osaa siirtää vielä kuvia blokiin, pitää kysyä neuvoa jotta saan sen onnistumaan.
20.06-2014
Soitin eilen Raymarinen huoltoon jonne blotteri oli lähetetty, sanoivat että laite on lähetetty Belgiaan ja uusi on jo tulossa. Saan laitteen juhannuksen jälkeisellä viikolla.  Jos näin nopeaa toimintaa tosiaan on niin pitää antaa Raymarinen takuulle arvosanaksi 10+.
Tuuli taas melko kovaa olemme vaimon kanssa Juhannuksen Lootholmassa.

1 kommentti:

  1. Harmi Raymarinen laatua. Osta ihmeessä vesitiivis kotelo padiin. Helpottaa käyttääkin kun ei liu ympäriinsä. Todella kovassa kelissä olet ollut. Paljonko oli purjetta ylhäällä?

    VastaaPoista